Arnhem

Gezondheidscentrum ‘Onder de Linden’

Sinds 1 juni 2013 is Fysiotherapie Movendo gevestigd in het gezondheidscentrum Onder de linden te Arnhem in de wijk Klarendal. Gezondheidscentrum ‘Onder de Linden’ is een multifunctioneel, modern gezondheidscentrum waar naast onze praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie een groot team van zorgverleners de begeleiding van volwassenen en kinderen verzorgen. Naast 8 huisartsen en een apotheek zijn er verschillende paramedische disciplines gevestigd.

Doordat er zoveel disciplines onder een dak samenwerken zijn de lijntjes erg kort en kunt u als klant snel en optimaal begeleidt worden bij uw vragen of klachten.

Gezondheidscentrum ‘Onder de Linden’ is gevestigd in het prachtige oude monumentale pand van School III. Ooit was hier de ULO, de LEAO en in een latere tijd de opleiding dramatische vorming van ARTEZ gevestigd. Het gebouw heeft sindsdien vele jaren leeg gestaan en verkeerde in een zeer slechte staat. Over de toekomst was lange tijd geen duidelijkheid tot in 2009 het gebouw gekocht werd door Woningcorporatie Volkshuisvesting. Het pand is zo goed mogelijk in zijn originele staat gerenoveerd. In juni 2013 is dit project voltooid en zijn de deuren opengegaan voor het publiek.

Tot juni 2013 was de praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie gevestigd op de staringstraat in de wijk Sint Marten. Toen nog onder de naam Therapeutisch Centrum Sonsbeek.