Nijmegen

Paramedisch- en Kindercentrum ‘de Lankforst’

Fysiotherapie Movendo Nijmegen is gevestigd in Paramedisch en Kindercentrum ‘de Lankforst’, in Nijmegen Dukenburg. Paramedisch en Kindercentrum ‘de Lankforst’ is een multifunctioneel centrum waar verschillende paramedische disciplines de begeleiding van volwassenen en kinderen verzorgen. Daarnaast is er ook een kinderopvang gevestigd. Paramedisch en Kindercentrum ‘de Lankforst’ is sinds 1992 algemeen bekend in Nijmegen Dukenburg. Wat in 1978 begon als een kleine fysiotherapiepraktijk in een woonhuis aan de 13e straat in Lankforst, is in de jaren erna uitgegroeid tot een begrip bij zorgverleners en omwonenden. Al jarenlang weet jong en oud de weg naar Paramedisch en Kindercentrum ‘de Lankforst’ te vinden. Kenmerkend is het laagdrempelige, persoonlijke karakter van het centrum.

Binnen dit centrum verzorgt Fysiotherapie Movendo de begeleiding van kinderen met vragen of problemen omtrent de motorische ontwikkeling. Volwassenen kunnen ook in dit centrum behandeld worden. De fysiotherapeuten van fysiotherapie ‘de Lankforst’ zullen u in dit geval begeleiden.

Er is een nauwe samenwerking met de verschillende aanwezige disciplines waardoor u en/of uw kind snel geholpen kunnen worden indien er naast fysiotherapie meer begeleiding nodig is, bijvoorbeeld in de vorm van podotherapie, logopedie of haptonomie.

Voor een compleet overzicht van de aanwezige disciplines en activiteiten in Paramedisch en Kindercentrum ‘de Lankforst’ kunt u de website www.delankforst.nl raadplegen.