Madelon Spekschoor

Hallo,

Ik ben Madelon Spekschoor. Ik ben sinds 2003 werkzaam als fysiotherapeut. In eerste instantie heb ik gewerkt in een praktijk in Kessel, net over de grens in Duitsland. Ik heb altijd affiniteit gehad met het werken met kinderen en ik heb hier in Duitsland voor het eerst ervaring in opgedaan.

In 2007 besloot ik terug te gaan naar Nederland omdat je als fysiotherapeut in Nederland meer verantwoordelijkheid hebt dan in Duitsland en ik miste deze uitdaging in Duitsland. Via een paar omwegen ben ik in Beuningen terecht gekomen en daar kreeg ik de kans om mijn eigen praktijk te starten, iets wat ik altijd heb geambieerd.

In 2008 startte ik mijn eigen praktijk op de huidige locatie in Beuningen en ben ik ook begonnen aan de 4-jarige opleiding tot Master in de kinderfysiotherapie. Daarnaast werkte ik in een praktijk voor kinderfysiotherapie in Arnhem. Een aantal drukke jaren volgden met het opbouwen van een eigen klantenbestand, de opleiding en het werk in Arnhem.

In 2011 heb ik de opleiding tot kinderfysiotherapeut afgerond. De werkzaamheden in mijn eigen praktijk breidden zich uit en in april 2012 kreeg  ik de mogelijkheid om op mijn oude stageadres in Nijmegen de kinderfysiotherapie over te nemen. Zo geschiedde, maar daarvoor moest ik wel mijn baan in Arnhem als kinderfysiotherapeut opgeven.

Met deze nieuwe locatie werd het ook tijd voor een nieuwe naam voor de praktijk en een professionelere uitstraling. Zo is fysiotherapie Movendo ontstaan. Hier ben ik enorm trots op.

De praktijk heeft een zeer persoonlijk en laagdrempelig karakter. Ik merk dat mensen makkelijk binnenlopen met een vraag of gewoon om even gedag te zeggen. Dit vind ik erg prettig en daar geniet ik van.

Als enthousiast (kinder)fysiotherapeut ben ik betrokken bij de mensen en geniet ik dagelijks van het werken met volwassenen en kinderen. Het kind of de klant staat altijd centraal en samen werken we aan een zo goed mogelijke ontwikkeling of herstel waarbij ik gebruik maak van de eigen kracht van de persoon. Het geeft mij iedere keer weer voldoening als ik iemand heb kunnen helpen bij zijn klacht.

En het mooiste cadeau dat ik ervoor terugkrijg is die grote grijns op het gezicht van een kind dat net iets nieuws heeft geleerd of de klant die pijnvrij de deur uitloopt en weet dat hij niet afhankelijk is van mij als therapeut, maar zelf kan zorgen voor zijn herstel.

Daar doe ik het voor!